top of page
DSC01648.jpg

MEER OVER MIJ

Corinne Buschhüter Huijs

MSc in Social Psychology

Coach/Counselor gebaseerd op Integrative Therapie 

Chinese Foundations Practitioner

Acupuncturist

Mijn naam is Corinne.  Ik werk als psycholoog/counselor/coach en acupuncturist in mijn praktijk in Amsterdam West. Naast dit werk geef ik yoga lessen in Amsterdam (Yagoy), gespecialiseerd op het gebied van “body-mind connection”.

Ik ben afgestudeerd als sociaal psycholoog met een Master of Science aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ook ben ik gecertificeerd integratieve counselor/coach van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Mijn opleiding voor Chinese Geneeskunde, Acupunctuur, en Medische Basiskennigs heb ik afgerond op de Shenzhou Open University  in Amsterdam.


Voor mijn psychologie en Acupunctuur studie  heb ik mijn Master in Economics en Business aan de Maastricht School of Business afgerond. Ik heb na mijn studies vijf jaar lang bij verschillende bedrijven (Roamler, &samhoud) gewerkt. Daar heb ik onder andere als consultant gewerkt, en teams samengesteld en geleid. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de mens en heb daarom vooral aan thema’s gewerkt zoals mens- en teamontwikkeling, visievorming en organisatiecultuur, innovatie in verbinding met de mens en ethiek. Hierover heb ik ook als freelancer workshops gegeven bij organisaties, zoals bijvoorbeeld Rabobank en de HvA/VU/UvA Amsterdam.

LID VAN BEROEPSVERENIGINGEN

zhong-fav.png

ZHONG

20151001 NFG logo vierkant FB.png

NFG

1. Logo KAB 2018.jpg

KAB

RBCZ.png

RBCZ

OPLEIDINGEN

Screen Shot 2020-09-30 at 14.35.56.png

2017-2020

ACUPUNCTUUR & TCM

dna.jpg

2016-2018

COUNSELOR & COACH

Vrije Universiteit Amsterdam.png

2010-2012

MSC SOCIAL PSYCHOLOGY

Kauffman Foundation.jpeg

2011-2012

KAUFFMAN SCHOLARSHIP

Yoga Moves.png

2015

VINYASA TEACHER TRAINING

Yoga Moves

Utrecht

University Maastricht.jpeg

2006-2010

MSC STRATEGIC MARKETING
BSC ECONOMICS & BUSINESS

bottom of page