top of page

AANMELDING

Aanmelding voor een eerste gesprek kan per telefoon (0641264873) of email (info[at]praktijklichtblick.nl). Ter voorbereiding van het eerste gesprek krijgt u een intake formulier per e-mail toegestuurd.

Werkwijze: About Me

DE SESSIES

Psychologie/Counseling/Coaching

Tijdens de eerste sessie gaan we contact maken en kijken hoe het precies zit, wat je probleem is, wat er precies speelt en wat je precies wilt. Dat betekend dat je je wensen op tafel gaat leggen zodat we er echt samen naar kunnen kijken. De bedoeling is niet alleen dat je na afloop van deze sessie direct al meer grip hebt op je probleem maar dat je ook weet hoe we het verder gaan aanpakken.
Daarnaast zal ik je bekend maken met de integratieve werkwijze die ik hanteer. De integratieve werkwijze vindt plaats in het hier en nu. We werken aan het vrijmaken van jouw persoonlijk potentieel om je prestaties te maximaliseren. Het accent ligt op je persoonlijke groei, het vergoten van zelfvertrouwen en motivatie en het benutten van je eigen mogelijkheden. Tijdens en na de sessie werken we daarom met verschillende beïnvloedingsprocedures om jouw potentieel en mogelijkheden boven water te krijgen, bijvoorbeeld: mindfulness, autogene training volgens Schultz en lichaamsoefeningen. Daarnaast geef ik je oefeningen mee die je in je eigen omgeving kunt uitvoeren.

Werkwijze: About Me

Acupunctuur

Tijdens de eerste sessie gaan we kijken wat je klachten en symptomen zijn om je TCM patroon te identificeren. Daarop gebaseerd wordt een behandelplan opgesteld. Al in de eerste sessie kan acupunctuur toegepast worden zodat je klachten zo snel mogelijk verminderen en aangepakt worden.
Naast de acupunctuur behandeling is het ook mogelijk, als gewenst, naar jouw levensstijl te kijken zodat de behandeling nog effectiever en langdurig is.

Werkwijze: About Me

BEHANDELDUUR EN FREQUENTIE

Psychologie/Counseling/Coaching

Een traject is ongeveer 5-15 sessies met wekelijkse tot maandelijkse sessies. Na elke sessie zal je, doormiddel van het proces wat ik met je doorloop, meer grip op de situatie krijgen en een helder zicht op je doel. De tijd tussen de sessies is ook van groot belang omdat je hier de inzichten gaat verwerken en mogelijke stappen gaat zetten om je doel te bereiken. Natuurlijk gaan we in de daaropvolgende sessies samen bekijken hoe jij dat ervaren hebt en wat je nodig hebt om nog dichter bij je doelstelling te komen. Als je het begin en eind van het traject vergelijkt, dan zal je merken dat je meer bewustzijn en vertrouwen in jezelf zal hebben opgebouwd. Je zal dan je doel bereikt hebben of in ieder geval de tools ervoor hebben opgebouwd om het zelf te bereiken. Een goed traject betekent voor mij dat jij me uiteindelijk niet meer nodig hebt.

Werkwijze: About Me

Acupunctuur

De duur van de behandeling in acupunctuur is afhankelijk van je behandelplan. Bij acute en sterke klachten is de behandeling vaak wekelijks tot 2 keer per week. Bij niet-acute en geringe klachten is de behandeling meestal wekelijks tot maandelijks.

Werkwijze: About Me

Annuleringen

Voor annuleringen die minimaal 24 uur voor de sessie/het consult worden ingediend (email/telefoon) worden geen kosten berekend. Bij annuleringen binnen 24 uur wordt het standard tarief berekend (zoals vermeld op de website).

Werkwijze: About Me
bottom of page